Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cele 8 avantaje ale studiului online

Buton pentru studiu

Educaţia online s-a dovedit a fi o opţiune durabilă şi tot mai populară pentru persoanele de toate vârstele şi profesiile, care doresc să se perfecţioneze formal sau informal. Numărul avantajelor faţă de metoda tradiţională de studiu este mult mai mare. Iată câteva dintre cele mai evidente:

Citește mai mult »
 • 25.04.2019 13:15
 • Nu sunt comentarii

7 etape pentru lansarea propriei afaceri (prima parte)

Oricine se gândeşte cum să-şi lanseze propria afacere și la lucruri care nu ar trebui ignorate. Există multe variabile, de la tipul de afacere până la locaţie, aşadar, nu există o listă universală. Totuşi, indiferent de domeniul de activitate, există câteva elemente pe care trebuie să le luaţi în considerare.


Cum se începe propria afacere

Citește mai mult »
 • 24.04.2019 09:58
 • Nu sunt comentarii

7 etape pentru lansarea propriei afaceri (a doua parte)

Începutul unei curse de afaceri

Doar după ce aţi analizat punctele tari şi punctele slabe şi aţi făcut un bun plan de afaceri, sunteţi gata de acţiune. Acum, pentru lansarea noii afaceri trebuie să mai treceţi doar peste câteva etape.

Citește mai mult »
 • 23.04.2019 11:47
 • Nu sunt comentarii

Cele 5 reguli de comportament ale managerilor PR reţelele de socializare

În medie, un utilizator petrece câteva ore pe săptămână pe reţelele de socializare. Cea mai mare parte a timpului şi-o petrec apreciind (like) şi distribuind (share) fotografii, statusuri sau linkuri interesante, precum şi discutând cu prietenii. Prin urmare, reţelele de socializare sunt, în general, considerate un loc ideal pentru „uciderea" plictiselii. Totuşi, experţii în PR nu sunt de acord cu acest lucru.

PR pe rețele sociale

Citește mai mult »
 • 19.04.2019 13:52
 • Nu sunt comentarii

6 sfaturi de care trebuie să țineți cont înainte de a investi într-o afacere

Momente cheie pentru investiție

Potrivit statisticilor oficiale, 50% din companiile mici eșuează înainte de a-şi sărbători cea de-a cincea aniversare. Un mediu de afaceri nesigur nu este doar o caracteristică a țărilor care se află dincolo de frontierele UE; în anul 2011, în Belgia au dat faliment în jur 10.000 de companii. În România, doar trei procente dintre antreprenori au curajul să reinvestească după eșecul afacerilor. Totuşi, există modalități prin care banii, efortul, cunoștințele, energia şi timpul investit pot deveni profitabile. La fel ca şi într-o cursă, aveți nevoie de un start bun. Ce este ceea ce nu știau oamenii când investiția lor s-a dovedit a fi una greșită?

Citește mai mult »
 • 16.04.2019 10:29
 • Nu sunt comentarii

7 discursuri datorită cărora veţi adora conferințele TED


Conferințele TED (Technology Entertainment and Design) sunt organizate în întreaga lume şi sunt concepute ca o serie de discursuri pe teme sociale, științifice, uneori chiar şi pe teme din viața zi cu zi, extrem de interesante. Sloganul recunoscut al conferințelor TED este „Ideas worth spreading” (Idei care merită să fie răspândite). Ideea este că discursurile sunt scurte şi eficiente - în general, acestea durând 3, 6, 9 sau 18 minute.

Fiecare discurs TED cu siguranță vă va impresiona şi vă va oferi o doză neașteptată de energie pozitivă. Vă va face să analizați întrebările pe care vi le-a adresat vorbitorul, carismatic şi original, pentru a lua în considerare problema care a fost prezentată. La conferințele TED puteţi auzi idei care nici nu v-au venit în minte, diferite abordări în observarea fenomenelor, explicații pe care nu le-aţi primit până acum. Fiecare vorbitor are propriul stil şi niciun discurs nu este similar. În orice caz, suntem siguri că niciun discurs TED nu vă va lăsa indiferenți.

Idei care merită răspândite

Citește mai mult »
 • 16.04.2019 09:47
 • Nu sunt comentarii

5 decizii cu care se confruntă fiecare antreprenor

Deciziile antreprenorului

A fi antreprenor înseamnă a lua decizii dificile în fiecare zi. Totuşi, oportunitățile bune adesea sunt rezultatul deciziilor bune. Pentru dezvoltarea oricărei afaceri, este foarte important să ştiţi să recunoașteți oportunitățile. Dacă vreţi să deveniți antreprenor, în viață va trebui să luați un număr mare de decizii. Multe vor avea un impact relativ mic asupra succesului afacerii voastre. Altele vor avea un efect extraordinar şi vor fi factorul-cheie pentru succesul sau eșecul final.

Vă prezentăm cinci decizii cu care trebuie să se confrunte fiecare antreprenor dacă dorește dezvoltare continuă în afaceri.

Citește mai mult »
 • 15.04.2019 15:41
 • Nu sunt comentarii

De ce angajatorii nu vă observă potențialul? 6 reguli de aur pentru a atrage atenția angajatorului

De multe ori auzim de la părinții sau bunicii noștri că în trecut era suficient să înveți bine şi să fii dedicat pentru a putea să obții tot ceea ce vrei datorită cunoștințelor dobândite şi muncii depuse. Dar amintirile timpurilor trecute nu ne vor duce nicăieri. Este adevărat că astăzi nu este suficient să fii bun în ceea ce faci şi să fii sârguincios la școală. Simplul motiv pentru asta este faptul că există mult mai mulți oameni buni şi harnici. Dacă nu îi faceţi pe oameni conștienți de existența voastră, nimeni nu va încerca să vă găsească şi să vă dea „o șansă”.

Atenția angajatorului

Citește mai mult »
 • 15.04.2019 12:44
 • Nu sunt comentarii

10 greșeli în gândirea antreprenorului de startup

Greșelile antreprenorului

Cum au ajuns unii oameni să aibă succes? Ce trebuie să faceți pentru a avea și dumneavoastră succes?

Sunteți conștienți de faptul că multe companii, imediat după înființare, au dat faliment. Acest lucru nu trebuie să vă deranjeze în start-up. Greşelile fatale pot fi evitate. Nu uitați de proverbul care spune că succesul este o călătorie și uitaţi de următoarele prejudecăți:

Citește mai mult »
 • 15.04.2019 10:24
 • Nu sunt comentarii

Cele mai grave 5 decizii de afaceri

Greşelile sunt o parte componentă a fiecărei afaceri. Oamenii de afaceri de succes iau în fiecare zi un număr mare de decizii, astfel că este complet absurd să ne așteptăm ca aceste decizii de afaceri să fie întotdeauna corecte.

Totuşi, atunci când vine vorba despre cei mai de succes dintre aceştia, şi cea mai mică greşeală poate avea consecințe incredibile și poate deveni parte din istoria afacerii. Exact acest lucru s-a întâmplat oamenilor de afaceri din următoarele cinci poveşti. Ei vor fi întotdeauna amintiți ca cei care au luat cele mai grave (sau cel puțin cele mai scumpe) decizii de afaceri cândva.

Și credeați că doar serviciul dumneavoastră este stresant.

Decizie de afaceri

Citește mai mult »
 • 12.04.2019 15:36
 • Nu sunt comentarii