Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK
Iniţierea unei afaceri noi în economia din zilele noastre poate fi o mare provocare, dar nu imposibilă. Să fii propriul şef şi să-ţi dezvolţi propria idee oferă un sentiment mare de satisfacţie. Însă, înainte să păşiţi în aventura afacerii personale, trebuie să ţineţi cont de câteva lucruri importante.
V-aţi săturat să lucraţi pentru alţii şi, în final, aveţi destul curaj să vă începeţi propria afacere. Felicitări! Aţi luat cea mai bună decizie pentru viitorul dvs. Dar, înainte să începeţi orice afacere, veţi avea discuţii îndelungate cu avocaţi, contabili şi cu ceilalţi antreprenori în încercarea de a vă înţelege toţi paşii. Dacă sunteţi o persoană ambiţioasă, atunci ştiţi că independenţa antreprenorială este rezultatul investiţiei în cunoştinţe de afaceri necesare. Scăpaţi de dureri de cap şi ore pierdute asimilând următoarele câteva fapte:
Momentul potrivit de participare poate fi esenţial pentru succesul micii dvs. afaceri. Trebuie să faceţi un balans între câţiva factori care includ fluxurile în industria ţintă, succesul sau eşecul concurenţei, accesibilitatea la fonduri şi la credite pentru finanţare, dar şi circumstanţe personale. Veţi avea un copil în acest an? Poate este mai bine să încercaţi cu afacerea mai târziu.
O greşeală obişnuită pe care o fac antreprenorii este gândirea insuficientă legată de buget şi de verificarea calculelor, deoarece sunt siguri că banii vor fi suficienţi ca să le acopere costurile. Este foarte important să aveţi un buget super detaliat înainte să cheltuiţi vreun ban. Dacă nu sunteţi expert pentru buget, cereţi ajutor de specialitate. Fiecare domeniu al afacerii trebuie să fie planificat cu atenţie şi planul trebuie respectat cât mai mult posibil.
Asigurați banii pentru a finanța la timp, indiferent că vă construiți propria afacere sau intrați în franciză!
Banii necesari pot varia de la o afacere la alta. Indiferent că vă finanţaţi cu banii din propriul buzunar, credite mici de afaceri sau aveţi un investitor, este important să înţelegeţi care este cel mai bun drum pentru compania dvs. în vederea obţinerii mijloacelor necesare.
Aici nu vorbim doar despre bani, dar ca să fiţi siguri, exersarea autocontrolului şi păstrarea bugetului este ceva ce trebuie să învăţaţi. Din orice punct de vedere, iniţierea unei afaceri, în special în faza de început, solicită disciplină în toate domeniile. Stabiliţi în avans obiectivele pentru fiecare zi, săptămână, lună, nu doar decizii despre câte ore veţi lucra. Toţi vrem să creăm o balanţă între muncă şi viaţă personală, dar un fapt simplu este că la început firma are nevoie de mai multă atenţie decât cea care este deja poziţionată. Decideţi-vă ce trebuie şi când să faceţi şi încercaţi să respectaţi planul.
Dacă dvs. şi echipa dvs. cunoaşteţi oameni cheie pentru afacerea pe care o începeţi, atunci este fantastic. Dacă totuşi nu este cazul, armonizarea neobosită şi dedicată a reţelei de oameni existente, precum şi noi posibilităţi să stabiliţi o legătură cu oamenii puternici, fac parte din descrierea muncii dvs. În orice caz, capacitatea formării noilor relaţii, îngrijirea şi întreţinerea celor existente sunt importante pentru vitalitatea afacerii dvs.
Dacă există ceva ce este adevărat privind iniţierea firmei, este că foarte puţine lucruri vor fi la fel comparativ cu ceea ce aţi planificat de la început. Când deja aţi investit atât de mult timp, efort şi credinţă în crearea unui plan de afaceri construit după un model de afaceri, este logic să aveţi probleme cu acceptarea faptului că ceva se poate schimba. Sau, mai rău, să renunţaţi la idee sau să o refaceţi în totalitate! Trebuie să fiţi într-o permanentă căutare a modurilor de îmbunătăţire şi a succesului tot mai mare şi să acceptaţi în totalitate modificările fără frică.
Planurile de afaceri care sunt bazate pe cele mai inovative sau vizionare idei, nu vor avea succes dacă oamenii de la conducere nu dau dovadă de perseverenţă, de abilităţi şi de cunoştinţe care să ducă întregul proiect la realizarea sa cu succes. La urma urmelor, cunoaşterea despre cum să se facă ceva probabil este mai importantă decât cunoaşterea despre ce trebuie să se facă. Experienţa în industria în care păşiţi şi energia pentru o muncă grea sunt nişte factori de neînlocuit când vine vorba de succesul companiei private.
Indiferent dacă compania începe de la zero, dacă construiţi un sector nou al organizaţiei de succes sau căutaţi un mod să investiţi în proiecte de afaceri, abilităţile antreprenoriale şi cunoştinţele sunt esenţiale pentru realizarea ambiţiei dvs. Şi pentru câştig. În zilele noastre, cunoştinţele necesare se pot asimila şi prin intermediul cursurilor online, unde veţi învăţa să recunoaşteţi priorităţile când este vorba de resurse şi de buget, dar şi cum să motivaţi şi să vă conduceţi propriii angajaţi.
Dacă vreţi să vă dezvoltaţi propria afacere, cursul de antreprenoriat de la BusinessAcademy este alegerea potrivită pentru dvs. Cunoştinţe şi competenţe suplimentare puteţi obţine la următoarele cursuri: Cursul Marketing Internațional, cursul Time Management, cursul Managementul proiectelor.
Copyright © BusinessAcademy. Toate drepturile rezervate. Confidenţialitate.
Comentariu